Mijn naam is Auke de Vries, kom oorspronkelijk uit Kollumwaar mijn ouders Pieter en Tjitske de vries jarenlang een dierenspeciaalzaak hebben gehad.Ik heb 22 jaar hier in kollum gewoond en samen met mijn zus Alie en broertje Hille een fijne jeugd gehad. Het zingen zit onze familie in het bloed, en ook mijn broertje lytse Hille timmert aardig aan de weg.

Zingen is mijn lust en mijn leven, vaak op feesten in de buurt als zanger Rommie een optreden gaf riep hij mij en zei sjo Auke jirre hest de micofoon sjong mar even, en dan zong ik een paar nummers van Rommie en Freddy Fender en dan zei Rommie als ik eens niet kan optreden stuur ik Auke wel, die kan het dan wel van me overnemen.Hij was mijn grote voorbeeld, en vind het een groot gemis dat hij niet meer onder ons is.

Ook vrijdags avonds Karaoke zingen in cafe de Koornbeurs, was ik van de partij en samen met lytse Hille, Kapper Johan, en anderen zetten we de kroeg op zijn kop.Ook heb ik wel mee gedaan met karaoke wedstrijden. Jarenlang heb ik gewerkt in de Paradisobar in Kollum waar ik Corrie tegen kwam, en we samen zijn verhuisd naar Opende waar we zijn we getrouwd. Ons gezin bestaat uit 2 jongens die het ook leuk vinden om te zingen.Regelmatig treed ik nu op, op feesten, in kroegjes en op bruiloften. En vind het geweldig als ik mensen met mijn zang en muziek een gezellige avond kan geven. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>